אתר הדעות והביקורות של הגולשים 

בוא להביע את דעתך בכל נושא שתרצה

829 מאמרים
813 מאמרים
748 מאמרים
429 מאמרים
352 מאמרים

המאמרים הנצפים ביותר השבוע באוכל

elybikoret 26.09.12 (16:27)
גלידה המלווה בשרות עצמי משעשע
zvidoc 27.10.09 (12:02)
לא נמאס לכם מחומוס נטול חומוס וטעם של כל הייצרנים הגדולים, רוצים לדעת מה טעמו של חומוס אמיתי?
לא מזמן התפרסם שבתל-אביב פועלים כיום מעל למאה בתי אוכל אסייתים. בשנות השמונים המסעדות הסיניות זכו כאן לעדנה - וכעת הסושי מאיים לתפוס את מקומו של הפלאפל כמאכל הלאומי. לאור כל זאת תמוהה העובדה, שלא...
"פלאפל הקוסם" שבמרכז העיר הוא פלאפל New Generation. המקום מעוצב בצורה עדכנית, העובדים לובשים סינרים לבנים ועוטים על ראשם כובעי מצחייה.
והכל התחיל בגלל לימורי, עם הקובה סלק שהכינה וגירתה את חיכי וגם בגלל שהחלטתי שלא יכול להיות שאני לא אצליח להכין את המזרובות האלה כמו כל אחד אחר. נו, הרי זה האתגר, שמניע אותי רוב הזמן.
רפאל 25.04.11 (18:04)
  הגיע יום ההולדת שלכם? של בן הזוג, של הילדים? אתם בוודאי מחשפים דרך מעניינת ומיוחדת לחגוג את האירוע המשמח, כיום ניתן לראות ביותר ויותר מסיבות ימי הולדת חברות קייטרינג הדאגות לכיבוד טעים...
פנינת המטבח 09.03.09 (03:00)
מתכון לעלי גפן במילוי בשר.
בישלולים שלי 14.02.09 (10:14)
העוגה מדהייייימה וטעימה להפליא אני אופה עוגה זו בעיקר לילדים קטנים - ימי הולדת וגם סתם כך כשמפתיעים.
כל תרבות שהיא נוצרת מנסיונות מגוונים של האדם וזה כולל כמובן את תרבות האוכל ........
נועה רוזנפלד 14.05.10 (17:07)
לימונדה אבל לא ממש. אני מגיש אותה אצלי במסעדה. חשוב: להשתמש ביוגורט לשתייה נוזלי ואיכותי, לסחוט מיץ לימון מלימונים טריים ולהגיש למי שאוהבים.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה