מתכון לפשטידה פיקנטית מתפוחי אדמה וטונה מהמטבח המרוקני.
מצרכים:
3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
2 קופסאות טונה בשמן מסוננות
4 פרוסות לחם לבן מושרה במים וסחוט (ללא הקרום)
5 - 4 ביצים
מלח ופלפל שחור
1/4 כפית כורכום
מעט לימון סחוט או לפי הטעם
1/2 כפית אריסה או לפי הטעם
1/2 כוס זיתים ירוקים קצוצים
חופן קטן פטרוזיליה קצוצה
הכנה:
קולפים את תפוחי האדמה ומגררים דק לתוך קערה. מוסיפים
טונה מפוררת, לחם סחוט, זיתים, תבלינים, ירק ולימון ומערבבים
היטב.
מחממים תנור לחום 180. מעבירים את התערובת לתבנית/פיירקס בינוני ואופים במשך כ 50 דקות.
לבלוג של פנינת המטבח