מס' צפיות - 6
דירוג ממוצע -
אילו פסטיבלים מומלצים מצפים לנו בחודשים הקרובים?
אספתי לכם כמה מהפסטיבלים הכי מומלצים שתוכלו לראות בקרוב. להיכנס, לגזור ולשמור.
מאת: חן קדם 05/09/25 (16:29)

מחפשים פסטיבל מעניין? בעמוד הבא תוכלו למצוא רשימה של כמה מהפסטיבלים הכי טובים שמחכים לכם כבר בחודשים הקרובים:

 

פסטיבל ראשון לציון 2025

 

פסטיבל ראשון לציון 2025 יתקיים בחול המועד סוכות בין התאריכים 8–11 באוקטובר ויציע שורה ארוכה של הופעות במגוון מוקדים בעיר, בהם לייב פארק, היכל התרבות, גן המושבה, רחבת העירייה ובית העם.

 

השנה ישתתפו בפסטיבל אמנים מהשורה הראשונה כמו אלון אולארצ'יק וחברי כוורת, דודו טסה, קרולינה, טיפקס, ישי ריבו, אמיר דדון, זהבה בן, נסרין קדרי, רן דנקר, רמי קלינשטיין, אפרת גוש, שלישיית שוקולד מנטה מסטיק, ריקי גל, יהודה פוליקר, מירי מסיקה ועידן חביב. לצד הופעות בתשלום, שמחירן נע בין 149 ל־249 ש"ח, ייערכו גם מופעים פתוחים בחינם בהשתתפות אמנים פופולריים כמו אגם בוחבוט, אליעד, היהודים, ליאור נרקיס, סאבלימינל והפרויקט של רביבו. לכרטיסים

 

פסטיבל התמר 2025

 

פסטיבל התמר 2025 יתקיים בחול המועד סוכות בין התאריכים 8–12 באוקטובר על פסגת מצדה, בקיבוץ עין גדי ובפארק נחל אמציה, ויארח רשימה מרשימה של אמנים מהשורה הראשונה בישראל. השנה יופיעו בין היתר זהבה בן, עידן עמדי, אושר כהן, אביתר בנאי, דודו טסה, עומר אדם, מוש בן ארי עם חברים מלהקת שבע, אברהם טל עם חברים משוטי הנבואה, דארוויש, נינט טייב, מרסדס בנד, אודיה, אביהו פנחסוב עם מועדון הקצב, אביב גפן, יסמין מועלם, איפה הילד, דנה ברגר, החברים של נטשה, סי היימן, ערן צור, דני בסן ולהקת השמחות.

 

מחירי הכרטיסים מתחילים ב־329 ש"ח לאדם, והפסטיבל מציע חוויית מוזיקה ייחודית על רקע הנופים המדבריים של ים המלח והנגב. הזמנת כרטיסים

 

פסטיבל מספרי הסיפורים ה־32

 

פסטיבל מספרי הסיפורים ה־32 יתקיים בחול המועד סוכות 2025 בתיאטרון גבעתיים, בין התאריכים 4–12 באוקטובר, בניהולו האמנותי של יוסי אלפי. השנה הפסטיבל יחגוג את יום הולדתו ה־80 של אלפי ויציע 8 ימים של עשרות מופעים, מאות משתתפים ואלפי סיפורים. בין המשתתפים ניתן למצוא את הגבעטרון, "הכל עובר חביבי", דורית ראובני, דודו זכאי וגיל שוחט.

 

מחיר הכרטיסים עומד על 149 ש"ח בלבד, ומוצעות הנחות נרחבות ללקוחות מועדוני הטבות רבים, מה שהופך את הפסטיבל לחגיגה נגישה לכל חובבי התרבות והסיפורים. כרטיסים>>

 

פסטיבל מגדה (לשעבר פסטיבל יערות מנשה) 2025

 

פסטיבל מגדה (יערות מנשה) 2025 יתקיים בקיבוץ עין השופט, מרכז תרבות מגידו, בין התאריכים 11–13 בספטמבר, ויציע חוויה מוזיקלית ייחודית תחת כיפת השמיים. הפסטיבל, שנודע בעבר בשם "פסטיבל יערות מנשה", מביא שילוב בין אמנים מהזרם המרכזי לבין יוצרים אלטרנטיביים. בין המשתתפים השנה: יסמין מועלם, מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, פלד, מופע הארנבות של ד"ר קספר, מיכאל סוויסה, יוסי פיין, היהודים, DJ Darwish, עוזי נבון והחוויות, אבישי כהן, סגול 59 והרכבים נוספים.

 

המופעים יתפרסו על שתי במות – בשדה הגדול ובחורשה – לצד דוכני מזון, אלכוהול ואמנות. מחיר הכרטיסים במכירה מוקדמת מתחיל ב־90 ש"ח ובמכירה רגילה ב־120 ש"ח. לכרטיסים>>

 

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר