העוגה מדהייייימה  וטעימה להפליא  אני אופה עוגה זו בעיקר לילדים קטנים - ימי הולדת וגם סתם כך כשמפתיעים.   
							חומרים: 
 
2 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה                                                             
11/2 כוסות סוכר               
1 כפית מלח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס שמן
3 ביצים
1 כוס חלב או 1 כוס מיץ תפוזים.
3/4 כוס קקאו
 
מפרידים בין החומרים היבשים ובין החומרים הרטובים לאחר ערבוב של כל אחד מהקערות מחברים יחד לבלילה אחידה.
 
מוסיפים לבלילה 1 כוס מים רותחים ומערבבים
 
 עוגה שמתאימה לימי הולדת
 אופים בסיר פלא                                                   
 
ציפוי שוקולד
 
חומרים:
 
100 גר` שוקולד מריר
6 כפות מים
2 כפות סוכר
2 כפות קקאו
 
את החומרים להמיס על האש.
אחרי שמורידים מהאש מוסיפים 1/4 מרגרינה + חלמון (צהוב)
של הביצה ומערבבים היטב. ( ביצה לא חובה)
 
מצפים את העוגה בעוד הציפוי חם.
 
 ניתן לקחת שיפוד לנעוץ בעוגה
 
 מס` חורים ולשפוך את הציפוי כדי שהשוקולד יחלחל פנימה.
 
לאחרונה קניתי מנז`טים מסיליקון
 הכנתי את בלילת העוגה וחילקתי במנז`טים את הבלילה ואפיתי
לפני סיום האפייה לקחתי קוביית שוקולד ונעצתי בכל עוגה
המשכתי לאפות עוד כמה דקות
 
הגשתי חם עם כדור של גלידה
 
אפשרויות הגשה נוספות:
 
1. עד ציפוי השוקולד לפזר - אגוזי מלך קצוצים, סוכריות צבעוניות, חבילת קליק שוקולד ..............
 
לבלוג של בישלולים שלי