מתכון לפאדג` שוקולד - חמש דקות הכנה ואתם בגן עדן.
חמש דקות הכנה ואתם בגן עדן..מתכון מצויין שאני משתמשת בו כבר הרבה שנים ושלקחתי את המקור שלו מלאישה.
יש בסיס למתכון ויש שדרוגים נתחיל בבסיס.
400 גרם שוקולד מריר.
פחית של חלב מרוכז (או שתי שפורפרות).
שמים על אש קטנה וממיסים לעיסה חלקה ודי נוזלית (עד שאין גושים של שוקולד).
מורידים מהאש ומוסיפים שדרוגים כמו:
חצאי דובדבנים או פירות מסוכרים.
אגוזים
מרשמלו
עדשי שוקולד
קוקוס.
משטחים בתבנית אפיה שמעליה נייר אפייה.
מכניסים למקרר לשעה בערך.
חותכים לקוביות.
וזהו..שומרים במקרר ומרחיקים מהישג יד..
מתכון קצר, טעים, מהיר ואת שני המרכיבים הללו תמיד אני מחזיקה בבית.
לבלוג של ask dikla