מס' צפיות - 3050
דירוג ממוצע -
בוואריה - מתכון
כבר יצא לי להעלות כאן עוגות ומתכונים שלקחתי ממטבחה של פירגה, זה עוד מתכון מוצלח, שמעלה זכרונות ילדות ומתחסל במהירות. העוגה מתאימה מאוד לאירוח של הרבה אנשים מכיוון שהכמות היא גדולה ומספיקה לתבנית אלומניום גדולה.
מאת: ask dikla 03/12/08 (02:22)

בוואריה קרם גבינה ושמנת 

 

כבר יצא לי להעלות כאן עוגות ומתכונים שלקחתי ממטבחה של פירגה, זה עוד מתכון מוצלח, שמעלה זכרונות ילדות ומתחסל במהירות. העוגה מתאימה מאוד לאירוח של הרבה אנשים מכיוון שהכמות היא גדולה ומספיקה לתבנית אלומניום גדולה.

 

שימו בתחתית התבנית פתי בר בטעם שוקו זה מוסיף המון.

 

לבלילה:

 
2 כוסות חלב
2 שקיות ג`לטין- ס"ה 28 גרם
2 קופסאות גבינה לבנה 5% - ס"ה 500 גרם
2 שמנת חמוצה 9%
2 שמנת מתוקה 38%
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות סוכר

לשים בסיר את החלב והג`לטין
לבחוש היטב עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג`לטין.
לסנן את החלב עם הג`לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .

 

להוסיף לקערת החלב את :

2 חבילות גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
2 כוסות סוכר

לערבב ביחד.

להקציף את השמנות המתוקות ולהוסיף בבחישה.

למזג את כל החומרים ביחד. לבלילה חלקה.

לצקת לתבנית.

להגשה: סירופ שוקולד ואגוזים. או קרם גנאש שוקולד מריר
או רוטב תותים -אופירות יער מוכן של השף הלבן
או מיכל ריבת תות של: סנט דלפור מעורבבת בטיפונת מים חמים.
או חצאי דובדבנים.

 

(אני לקחתי בקבוק של סירופ שוקולד וגם ברס - אגוזים טחונים שקונים בחנויות אפיה). ההמלצה שלי שימו את התוספות רק  בעת ההגשה לסועדים.

 

 

לבלוג של ask dikla

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר