מתכון של גיסתי לעוגת שוקולד, המשמש אותנו לימי הולדת.
מצרכים:
3 כוסות קמח.
4 ביצים.
1 כוס שמן.
1/2 כוס קקאו.
1/2 כוס שוקולית.
2 שקיות אפקת אפייה.
2 כוסות מים פושרים (מורתחים ומקוררים).
כוס וחצי סוכר.
50 גרם מרגרינה.
1/2 כוס סוכר.
1/4 כוס קקאו.
1/4 כוס מים.
הכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, עד שקיסם הננעץ
בה יוצא יבש.
שמים את חומרי הציפוי בסיר קטן באש קטנה.
מניחים לעוגה להצטנן ומצפים אותה. מפזרים סוכריות
צבעוניות.
לבלוג של פנינת המטבח