מס' צפיות - 807
דירוג ממוצע -
כריכים
למה להזמין כריכים למשרד?
מאת: אופיר א 24/02/21 (13:32)

למה אנחנו כל כך נמשכים לאכול אותם? מה גורם לאחד המזונות הכי בסיסיים , שעוד בילדותינו היינו אוכלים אותם כל יום? סנדוויצ'ים הם אחד מהמאכלים האהובים על ישראלים רבים. יש שיגידו בגלל הנוחות, פשוט לקחת כריך, לפתוח את העטיפה שלו, לזלול אותו ו... זהו אנחנו שבעים ומרוצים. ויש שיגידו כי קשה לסרב לפחמימה, לחם טרי מלא בכל טוב. ממרחים, גבינות, נקניקים, דגים, ירקות ומעל זילוף של רוטב משובח כשכל ביס בכריך פשוט יוצר מסיבה בפה שקשה לעצור את הביס הבא.

הקסם בהכנת כריכים היא האהבה שמכניסים לכל כריך וכריך. כריך טעים הוא כריך שעשוי באהבה! כמובן שגם טריות ואיכות הרכיבים המרכיבים את הכריך חשובים אך אם אלו מתקיימים ללא תשוקה להכנת הכריך המושלם, הביס מהכריך ירגיש כמו עוד ביס מעוד כריך ולא התפוצצות של טעמים המעוררים התרגשות בכל פעם מחדש כשנוגסים בכריך.

המלצות לכריכים למשרד

·         פגישות עסקיות חשובות – ישיבות ופגישות עסקיות חשובות יכולות להימשך שעות רבות. למרות שעושים הפסקות לקפה והתרעננות, עדיין החלטות חשובות מומלץ לעשות על בטן מלאה (או לפחות לא כשרעבים). מומלץ ביותר להניח על שולחן הישיבות מגש כריכים, טורטיות או מיני בריוש המתאימים למהלך הפגישה. תוכלו להזמין מבעוד מועד על מנת שהמגש ימתין לכם כבר על השולחן עוד לפני תחילתה של הישיבה.

·         כריכים לעובדי המשרד – משרדים רבים במצעים משלוחי ארוחות צהריים למקום העבודה. ניתן לבצע הזמנה מרוכזת של כריכים, כל עובד יכול לבחור את הכריך שמתחשק לו וכך כל העובדים מקבלים את ארוחת הצהריים ביחד ויכולים להעביר את הפסקת הצהריים יחד.

·         הרמת כוסית – אנחנו הישראלים אוהבים לחגוג, אנחנו מרימים כוסית בחגים, חוגגים לעובדים ימי הולדת, קידום של עובד בחברה ואפילו כשעובד מחליט לעזוב אנחנו חוגגים איתו את המעבר ומאחלים לו דרך צלחה. לכל האירועים הללו בחברה מומלץ להזמין מראש מגשי כריכים מפנקים המלאים בכל טוב.

מהם סוגי הכריכים הפופולריים ביותר?

השלישייה הפופולרית ביותר הם:

·         כריך סלמון מעושן – מאז שנכנס לחיינו הסלמון המעושן הוא פשוט נשאר במקומו וגאה להיות שם. מי שרוצה כריך עם דג בעל טעמים מרגשים זה הכריך שהביקוש לו אף פעם לא קטן.

·         סנדוויץ' רוסטביף – שכבות המיונז והחרדל דיז'ון היוצרים שכבה רכה לפרוסות הרוסטביף הנפרסות כל אחת אחת ברגש ובעדינות כשעליהן מונחות פרוסות של מלפפון חמוץ ועגבניות ומעל כל זה עלי בייבי שמעניקים לכל ביס רעננות מיוחדת.

·         כריך סביח – איך אפשר שלא להזכיר את הסביח, חצילים מטוגנים, ביצה קשה חומה כשכל זה בליווי טחינה משובחת. עם כל נגיסה אפשר לחשוב שזו הפעם הראשונה שנגסנו בכריך וכשהוא מסתיים לא מבינים איך הוא כבר נגמר.

כריכים מגיעים בצורות שונות וישנו מגוון מאוד רחב והאפשרויות כל כך רבות להרכבת הכריך המתאים ביותר עבורך לכן הפופולריים ביותר ניתנים גם כן לשינוי על פי העדפה אישית בהזמנה. למשל שינוי סוג הלחם מלחם לבן ללחם מלא, מג'בטה לבגט וכן הלאה.

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר