#rightBanners#
#centerBanners#
טור אורח 03.04.08 (02:36)
השף אבי ביטון מנסה ללכת על כיוון מיוחד עם טאצ`אישי משלו תוך כדי שילוב מעניין של מזרח ומערב. המקום עצמו די קטן, מעוצב בצניעות ומשרה תחושה של אינטימיות. ציון: 4 כוכבים.
טור אורח 26.03.08 (02:02)
אולי אחרי יציאה פרועה, כשהקיבה ריקה והלומת אלכוהול, סטקיית חצות יכולה להיות הדבר הנכון. בכל מצב אחר, מדובר בלא יותר מעוד מיתוס ירושלמי.
טור אורח 21.03.08 (12:39)
"לחם ארז" היו לפני כמה שנים ממבשרי אופנת לחם האיכות. מאז פריצתם השתנו הרגלי צריכת הלחם בארץ, ומי זוכר היום שפעם היו מכינים בבית סנדוויץ`עם לחם שחור בסיסי. לתענוג הזה יש גם תג מחיר: קרוב ל- 20 שקלים...
טור אורח 17.03.08 (01:10)
בפעם האחרונה שביקרנו בעכו, יצאנו קצת מאוכזבים מחומוס סעיד. לא שהיה רע חלילה, אבל התחושה היתה שהמקום הוא סוג של מיתוס, המוערך יתר על המידה. הפעם כשהזדמנו לעיר, החלטנו להיכנס למוסד חומוס מקומי אחר:...
טור אורח 13.03.08 (11:05)
האקשן כאן מתחיל בשעות הלילה. המסעדה מעוצבת בסגנון ספרדי, תמונה של לוחם שוורים תלויה על הקיר וברקע מתנגנת מוסיקה ספרדית.
יוקיס 18.11.07 (00:00)
בתור מי שביקרה ב"כתית" בגלגוליה הקודמים, כפר רות ונצר סירני, היו לי ציפיות ממסעדת השף השותף לשעבר, אלי מזרחי, לפני שבועיים זכיתי לממש אותן. חייבת לציין כי לאחר שראיתי את התפריט באתר המסעדה באינטרנט...
בולרו 2 18.11.07 (00:00)
לא יצא לי להגיע לכל המקומות שרציתי בעיקר בגלל לוגיסטיקה ומגורים רחוק יחסית מהמרכז. מקומות שכן נדגמו והיו טובים: Au pied de cochon - מוסד מונטריאולי ידוע, המסעדה שהכי מזוהה עם העיר והבישול...
Dimminuial 17.11.07 (00:00)
יצאנו לנגוס כי התחשק שניצל טוב, ביום שישי שעה 17:00, שעה מוזרה לשבת ברוב המסעדות. קפה נואר מלאה ותוססת, האווירה נורא נעימה וחו"לניקית, המוזיקה נעימה צוות גדול וקשוב, תוך שניות מצאו לנו מקום, על...
צביקה ה 10.11.07 (00:00)
אז אולי YNET דירגו את ההמבורגר של אגאדיר במקום הראשון אבל סיוט כזה יצא לי רק פעם אחת בחיי.
shahareytan 08.11.07 (00:00)
את מנת הדגל של אורי בורי שאיתה סוגרים כל ארוחת טעימות, אורי הביא איתו עוד מהמסעדה בנהריה לפני כ-10 שנים. דג ים, עשוי בחלב קוקוס ושמנת, פלפל חריף ותפוחים, עם אורז מלא שנמס לו לתוך הרוטב... רק בשביל...
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה
#leftBanners#