מס' צפיות - 1265
דירוג ממוצע -
פשטידת בצל ופצפוצי אורז
מאת: פנינת המטבח 25/12/08 (02:25)

קלי קלות וכל כך טעים.

 

מצרכים:

 

3 כוסות פצפוצי אורז

6 בצלים גדולים פרוסים רצועות

2 קופסאות קוטג`

2 ביצים

מעט מלח ופלפל

 

הכנה:

 

מטגנים את הבצלים במחבת עד שהם מתרככים.

 

בתבנית בינונית משומנת קלות עורכים מחצית מהבצל.

 

מערבבים את הקוטג, הביצים ופצפוצי האורז ויוצקים

מעל.

 

מפזרים מלמעלה את הבצל שנותר.

 

אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ - 40 דקות.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות לכתבה זו התקבלה תגובה אחת לקריאת כל התגובות ברצף
1.
brizb ל"ת
brizb 11.03.16 (07:18)