מס' צפיות - 15842
דירוג ממוצע -
מתכון לרצועות חזה עוף בשומשום-סיני
רצועות חזה עוף בשומשום בנוסח סיני החביבים על ילדים ומבוגרים כאחד.
מאת: מליאל 13/04/08 (21:38)

המרכיבים:

 

300 גרם  חזה עוף פרוס לרצועות שומשום (בערך 100 גרם)

לבלילה:


2 כפות רוטב סויה.
3/4 כוס קורנפלור.

1/3 כוס מים/יין לבן.

קורט מלח ופלפל שחור או לבן.

אופן ההכנה:

 

לערבב בקערה את כל חומרי הבלילה.

לטבול את רצועות חזה העוף בבלילה ולהכניס למקרר לכ-10 דקות.

לצפות את רצועות חזה העוף אחד אחד בשומשום ולטגן בשמן עמוק שחומם מראש.(חם אך לא רותח) לטגן עד להזהבה ולהניח על גבי נייר סופג.

 

קישור לבלוג שלי

הכותבת היא מוזמנים לבקר בבלוג שלי- בישול ואפייה בקלי קלות ובהצלחה

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה התקבלו 3 תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
1.
מגניב, קורנפלור זה כשר לפסח?
16.04.08 (00:52)
2.
רצועות עוף מתכון סיני
רחל 20.10.08 (13:19)
3.
שאלה
ורד 07.05.09 (18:35)