מס' צפיות - 1861
דירוג ממוצע -
פשטידת תפוחי אדמה
מתכון לפשטידה פיקנטית מתפוחי אדמה וטונה מהמטבח המרוקני.
מאת: פנינת המטבח 03/03/09 (01:05)

מצרכים:

 

3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם

2  קופסאות  טונה בשמן מסוננות

4 פרוסות לחם לבן מושרה במים וסחוט (ללא הקרום)

5 - 4 ביצים

מלח ופלפל שחור

1/4 כפית כורכום

מעט לימון סחוט או לפי הטעם

1/2 כפית אריסה או לפי הטעם

1/2 כוס זיתים ירוקים קצוצים

חופן קטן פטרוזיליה קצוצה

 

הכנה:

 

קולפים את תפוחי האדמה ומגררים דק לתוך קערה. מוסיפים

טונה מפוררת, לחם סחוט, זיתים, תבלינים, ירק ולימון ומערבבים

היטב.

 

מחממים תנור לחום 180. מעבירים את התערובת לתבנית/פיירקס בינוני ואופים במשך כ 50 דקות.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות לכתבה זו התקבלה תגובה אחת לקריאת כל התגובות ברצף
1.
brizb ל"ת
brizb 11.03.16 (07:23)