מס' צפיות - 38220
דירוג ממוצע -
עוגיות טחינה
מתכון לעוגיות טחינה מעלפות במינימום זמן הכנה.
מאת: ask dikla 30/01/09 (00:59)

די מזמן שאלו אותי כאן אם יש לי מתכון לעוגיות טחינה, עבדתכם הנאמנה הלכה, חיפשה וגם מצאה שלל מתכונים , אחד מהם הוא זה שמצאתי בפורום קינוחים ומנות אחרונות של שרית7 .

 

עד היום לא הייתי חסידה גדולה של עוגיות הטחינה - גם כי זה נשמע קצת מוזר וגםכי לא היה לי טעים.

שיניתי את דעתי אחרי המתכון הזה.

 

המתכון:

 

חצי כוס טחינה גולמית
אבקת אפייה
כוס קמח
1 סוכר וניל
כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
100 גר` חמאה מומסת או מרגרינה או רבע כוס שמן.


לשים לבצק, יוצרים "קציצות" קטנות מאוד ומניחים על נייר אפייה,

מכניסים לעשרים דקות לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות).
זורים אבקת סוכר ומגישים חם. אם נשאר משהו - אפשר לשמור בפלסטיק אטום

 

שימו לב שהעוגיות קצת מתפוררות אבל זה לא גורע מהטעם..

 

לבלוג של  ask dikla

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה התקבלו 21 תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
1.
עוגיות קלות הכנה וטעימות להפליא
טלי 28.04.09 (20:41)
2.
קצת מתפוררות???
שני 26.08.09 (18:13)
3.
כף וחצי-שתים של דבש מונעות את ההתפוררות ל"ת
ומוסיפות המון טעם - משובח 18.09.09 (12:01)
4.
שלב ראשון הבצק יצא מצויין
מירב 31.10.09 (13:20)
5.
רציתי להגיע לשלב הטעימה אך
מירב 31.10.09 (13:28)
6.
עוגיות
נ.ב 24.11.09 (18:17)
7.
יצאו לי מדהים......... ולא מתפוררות...
מורן 24.11.09 (22:14)
8.
במקום לומר "עבדתכם" יש לומר שפחתכם, כי א ל"ת
גנית 21.12.09 (19:11)
9.
עוגיות מתפוררות
שיר 16.01.10 (09:50)
10.
להוסיף ביצה!!!
מיטל 17.03.10 (08:40)
11.
לא מתפוררות כשמניחים להן להצטנן
איציק 25.03.10 (19:09)
12.
העוגיות יצאו טעימות מאד
נורית 02.05.10 (09:53)
13.
מעולה רק פחות סוכר
הגר 14.08.10 (23:45)
14.
עוגיות טחינה
א.י 24.10.10 (18:36)
15.
מתפרק אבל טעים
גאיה 24.02.11 (13:58)
16.
באמת מעולות
נירית 19.07.11 (20:51)
17.
העוגיות
רונית 11.11.11 (13:19)
18.
בשינוי קל ותוספות
אנג'י 23.12.11 (19:52)
19.
יצא מעולה הוספתי עוד כמה דברים
שלומית 08.01.12 (18:52)
20.
עוגיות טחינה
שלומית 25.05.12 (09:14)
21.
מתפוררות, אז אפשר להכין מהם
רינה 01.07.12 (10:38)