מס' צפיות - 1019
דירוג ממוצע -
ביקורת מסעדה - אדורה
מאת: יוקיס 28/09/07 (00:00)

נפתח ב וווואאאאווווו, לאוכל, קודם כל, לשרות ולכל האווירה, היינו 4 זוגות, חלקנו סעדנו במקום כבר מספר פעמים והוא בהחלט נבחר פה אחד לחגיגת ימי נישואין משותפת (כולנו יחד 79 שנה, גם זה דורש וואוו!) כולנו אוהבים לאכול ומבינים באוכל מאוד וההנאה היתה פשוט מושלמת.

 

החל בדז'יסטיף (מרגריטה תות עץ ומרטיני מלון) ממשיך בלחם השאור וקונפי השום האלוהי ומשם למנות הראשונות (פטה כבדים מעולה , פילה יען נהדר, בקלאווה כבד אווז קסום ובלנד ירוקים נפלא) ובהמשך העיקריות (ריזוטו עגבניות מופלא, פילה יען "ראס אל חנות" נמס בפה, חריימה פירות ים מפתיע בעוצמתו, פילה מוסר אנין, פילה בקר מדהים ועטוף בקרספיות נהדרת).

 

בקושי היה מקום לקינוח אבל כשמוכרחים אז מוכרחים (גלידת קוקוס מדהימה, בוריק נפלא, זאכר הל מעודנת ומפתיעה ובהחלט גולת הכותרת - ברולה אדורה מעלף!!).

 

אזכיר מספר דברים בהם המקום חלש: הראשון, הבאנו עמנו בקבוק יין (אמפורה לאספנים, אינו משווק בחנויות) אמנם בררנו מראש, אך עדיין דמי חליצה של 40 ש"ח נראה לנו יקר (ובהתחשב בכך שסך הכל הארוחה כלל אינה יקרה).

 

נקודת חולשה אחרת הינה האקוסטיקה, כשנכנסים למקום מיד חשים בהמולה מרגיזה אך בכל מקרה מיד עם הביס הראשון מרגישים בגן עדן ושום דבר כבר לא יכול להפריע. ואסיים בהערצה כנה לשף אבי ביטון המוציא תחת ידיו סימפוניה נהדרת של טעמים ועדיין מצליח להסתובב בין אורחיו במהלך הערב ולתת הרגשה אישית ורק אצטער שלא הצלחתי להודות לך אישית שהענקת לנו ערב מוצלח ומהנה כל כך! תודה

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר