אתר הדעות והביקורות של הגולשים 

בוא להביע את דעתך בכל נושא שתרצה

721 מאמרים
686 מאמרים
598 מאמרים
376 מאמרים
299 מאמרים

המאמרים הנצפים ביותר השבוע באוכל

לפני מספר חודשים כתבתי על מסעדה עיראקית מפורסמת באור יהודה בשם "פונדק משה". הפעם אספר על מוסד ידוע נוסף בעיר בשם "אוכלים אצל נדרה". ההשוואה בין שתיהן מתבקשת - גם בשל העובדה שנדרה עבדה בעבר כבשלנית...
אברי שחם 25.03.11 (14:22)
זולות וטובות
פנינת המטבח 07.01.09 (14:15)
עוד פשטידה קריספית בקלי קלות ובמעט מצרכים. נראה לי שהיום קצת החסרתי בפצפוצים והיא איבדה את המראה הקריספי, אך עדיין טעימה מאוד. בכל אופן, דייקו בכמויות.   מצרכים:   2 כוסות פצפוצי...
איך קולים פלפלים כל דרדק יודע ובכל זאת . . . רבים מאיתנו מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון. אני יכולה לספר לכם שלהכניס את הפלפלים לסיר עם מכסה מקל ומזרז את פעולת הקילוף. להשאיר בסיר כ 10 דקות לצינון.
חומוס הוא מאכל של בוקר ובשעות האלה הוא בשיא טריותו. כשהוא נטול חומרים משמרים, זמן חייו של החומוס קצוב במיוחד - ולא פלא אם כן, שחומוסיות רבות סוגרות שעריהן בשעות הצהריים המוקדמות. המילה "מסבחה" אגב...
פנינת המטבח 09.08.08 (23:16)
עכשיו סיימתי להכין את התבשיל הזה. מעדן טעים ביותר...
פנינת המטבח 17.11.08 (09:14)
מתכון של גיסתי לעוגת שוקולד, המשמש אותנו לימי הולדת.
בישלולים שלי 19.12.08 (03:16)
מתכון להכנת עסדה אבל גם עם דג הרינגה. כי בלי זה, העסדה לא שווה.
ask dikla 17.10.08 (18:00)
רעיון מעולה לאירוח גם בסוכה וגם בכלל, את הגליליות קונים מוכנות בחנויות שמתמחות בבישול ואפיה והן מחזיקות הרבה זמן מעמד כך שזו גם אופציה ל"קינוח חירום".
מעולם לא היתה ברורה לי זחיחות הדעת של תושבי עיר הקודש, בכל הנוגע לחומוס בעירם. אולי זה מה שקורה, כשנושמים כל הזמן אויר הרים צלול כיין. (וגם על הוופל של באבט)
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה