אתר הדעות והביקורות של הגולשים 

בוא להביע את דעתך בכל נושא שתרצה

715 מאמרים
683 מאמרים
590 מאמרים
372 מאמרים
299 מאמרים

המאמרים הנצפים ביותר השבוע באוכל

ask dikla 09.01.09 (14:15)
חורף, זה הזמן למרק ולמאכלים כבדים, כאלה שגורמים לכם לרצות להישאר בבית ובמיטה, לי זה גורם לרצות לחזור להונגריה לטיול נוסף.   ההכנה ממש לא קשה פשוט קצת צריך סבלנות כי הבישול הוא 3...
elybikoret 31.08.15 (20:17)
מסעדה איכותית עם עיצוב ואוכל מעולים
איך קולים פלפלים כל דרדק יודע ובכל זאת . . . רבים מאיתנו מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון. אני יכולה לספר לכם שלהכניס את הפלפלים לסיר עם מכסה מקל ומזרז את פעולת הקילוף. להשאיר בסיר כ 10 דקות לצינון.
חומוס הוא מאכל של בוקר ובשעות האלה הוא בשיא טריותו. כשהוא נטול חומרים משמרים, זמן חייו של החומוס קצוב במיוחד - ולא פלא אם כן, שחומוסיות רבות סוגרות שעריהן בשעות הצהריים המוקדמות. המילה "מסבחה" אגב...
פנינת המטבח 07.01.09 (14:15)
עוד פשטידה קריספית בקלי קלות ובמעט מצרכים. נראה לי שהיום קצת החסרתי בפצפוצים והיא איבדה את המראה הקריספי, אך עדיין טעימה מאוד. בכל אופן, דייקו בכמויות.   מצרכים:   2 כוסות פצפוצי...
פנינת המטבח 09.08.08 (23:16)
עכשיו סיימתי להכין את התבשיל הזה. מעדן טעים ביותר...
פנינת המטבח 17.11.08 (09:14)
מתכון של גיסתי לעוגת שוקולד, המשמש אותנו לימי הולדת.
בישלולים שלי 19.12.08 (03:16)
מתכון להכנת עסדה אבל גם עם דג הרינגה. כי בלי זה, העסדה לא שווה.
ask dikla 17.10.08 (18:00)
רעיון מעולה לאירוח גם בסוכה וגם בכלל, את הגליליות קונים מוכנות בחנויות שמתמחות בבישול ואפיה והן מחזיקות הרבה זמן מעמד כך שזו גם אופציה ל"קינוח חירום".
מעולם לא היתה ברורה לי זחיחות הדעת של תושבי עיר הקודש, בכל הנוגע לחומוס בעירם. אולי זה מה שקורה, כשנושמים כל הזמן אויר הרים צלול כיין. (וגם על הוופל של באבט)
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה