אתר הדעות והביקורות של הגולשים 

בוא להביע את דעתך בכל נושא שתרצה

728 מאמרים
702 מאמרים
607 מאמרים
382 מאמרים
299 מאמרים

המאמרים הנצפים ביותר השבוע באוכל

ask dikla 08.02.09 (14:33)
אם רק אפשר היה להריח או לטעום את התמונות...
אם יש מקום בארץ הראוי לשאת בתואר "מוסד המבורגר", הרי שמדובר באגאדיר. היסטוריית ההמבורגר בארץ ישראל מתחלקת ללפני ואחרי כניסתה של אגאדיר לתחום. כשנפתחה לראשונה בנחלת בנימין בשנת 1996 היה ההמבורגר מאכל...
אי-אפשר, פשוט אי-אפשר לחלוף ליד "קיורטוש" ברחוב בוגרשוב בתל-אביב מבלי להיכנס למקום. אז מה זה בכלל קיורטוש?
פנינת המטבח 05.01.09 (02:35)
מצרכים:   6 שוקי/כרעי עוף 5 כפות עגבניות מרוסקות משומרות 2 פלפלים ירוקים מתוקים קצוצים 3 שיני שום פרוסות דק 1/2 כפית כורכום מלח ופלפל כוס וחצי מים שמן כוס גרגירי חומוס מבושלים כפית...
shahareytan 08.11.07 (00:00)
את מנת הדגל של אורי בורי שאיתה סוגרים כל ארוחת טעימות, אורי הביא איתו עוד מהמסעדה בנהריה לפני כ-10 שנים. דג ים, עשוי בחלב קוקוס ושמנת, פלפל חריף ותפוחים, עם אורז מלא שנמס לו לתוך הרוטב... רק בשביל...
zvidoc 08.01.10 (00:22)
אין דבר יותר מעניין בפה מאשר חתיכת שוקולד איכותי, אולם כאשר רוצים לפנק, משפחה, חברים ואורחים, יש דבר אשר הכנתו והגשתו, ישמחו כל אחד.
והכל התחיל בגלל לימורי, עם הקובה סלק שהכינה וגירתה את חיכי וגם בגלל שהחלטתי שלא יכול להיות שאני לא אצליח להכין את המזרובות האלה כמו כל אחד אחר. נו, הרי זה האתגר, שמניע אותי רוב הזמן.
אברי שחם 24.07.10 (10:31)
בתחילת יוני, בגיל 94, נפטר אגון רונאי, אחד ממבקרי המסעדות המוכרים ביותר בעולם, ששינה את הרגלי האכילה של הבריטים מן הקצה אל הקצה. האיש יליד הונגריה, היה חלוץ מדריכי המסעדות באנגליה והעיתון 'גארדיין'...
lady Warhol 22.09.07 (00:00)
מבדרת אותי העובדה שאם אני נראית מרוצה מדי, לוודאי יש לי אינטרס. אבל הנה אני עומדת להמליץ לכם על עוד מסעדה ששוב, אבוי, אין לי שום דבר רע להגיד עליה (מלבד העובדה, אולי, שגם היא- כמו לה-טרטוריה...
נועה רוזנפלד 14.05.10 (17:07)
לימונדה אבל לא ממש. אני מגיש אותה אצלי במסעדה. חשוב: להשתמש ביוגורט לשתייה נוזלי ואיכותי, לסחוט מיץ לימון מלימונים טריים ולהגיש למי שאוהבים.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה