אתר הדעות והביקורות של הגולשים 

בוא להביע את דעתך בכל נושא שתרצה

750 מאמרים
740 מאמרים
635 מאמרים
402 מאמרים
303 מאמרים

המאמרים הנצפים ביותר השבוע באוכל

איציק גיני 11.10.11 (15:28)
לא חייבים להיות מטיבי לכת כדי להשתתף בסיור מטיבי הלסת. רציתי להמליץ על סיור של צבעים וטעמים בשוק התקווה בתל אביב. את הסיור אפשר לערוך באופן עצמאי ולחגוג בטעימות במחיר כיס וכמובן שפוי. בסמטאות השוק...
פנינת המטבח 05.12.08 (02:25)
תבשיל דג חמצמץ מלווה בעשבים. הרוטב והתיבול שייכים למטבח הפרסי, אני השתמשתי בפילה אמנון בוואקום, אך אפשר להשתמש בקרפיון כבמקור.
ask dikla 08.02.09 (14:29)
מאחורי הכותרת הזו מסתתרת אחת העוגיות הטעימות ביותר שאכלתי בשנים האחרונות, כל כך טעימה שבשבוע אחד הכנתי אותן פעמיים, בשתי הפעמים הן נחטפו.   המתכון המקורי הוא של מרתה סטיוארט ומצאתי אותו בבלוג...
shahareytan 08.11.07 (00:00)
את מנת הדגל של אורי בורי שאיתה סוגרים כל ארוחת טעימות, אורי הביא איתו עוד מהמסעדה בנהריה לפני כ-10 שנים. דג ים, עשוי בחלב קוקוס ושמנת, פלפל חריף ותפוחים, עם אורז מלא שנמס לו לתוך הרוטב... רק בשביל...
פנינת המטבח 24.01.09 (22:25)
שילוב של גבינת שמנת וירקות, תענוגי של ממש!
אם יש מקום בארץ הראוי לשאת בתואר "מוסד המבורגר", הרי שמדובר באגאדיר. היסטוריית ההמבורגר בארץ ישראל מתחלקת ללפני ואחרי כניסתה של אגאדיר לתחום. כשנפתחה לראשונה בנחלת בנימין בשנת 1996 היה ההמבורגר מאכל...
אי-אפשר, פשוט אי-אפשר לחלוף ליד "קיורטוש" ברחוב בוגרשוב בתל-אביב מבלי להיכנס למקום. אז מה זה בכלל קיורטוש?
lady Warhol 22.09.07 (00:00)
מבדרת אותי העובדה שאם אני נראית מרוצה מדי, לוודאי יש לי אינטרס. אבל הנה אני עומדת להמליץ לכם על עוד מסעדה ששוב, אבוי, אין לי שום דבר רע להגיד עליה (מלבד העובדה, אולי, שגם היא- כמו לה-טרטוריה...
ask dikla 08.02.09 (14:33)
אם רק אפשר היה להריח או לטעום את התמונות...
ask dikla 18.09.08 (01:00)
במקור העוגיות הללו נקראות עוגיות טופי אגוזים אך מכיוון שאני לא משתמשת בדר"כ באפיה באגוזים אני תמיד ממירה אותם לקוקוס.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה