מס' צפיות - 1322
דירוג ממוצע -
המלצה על איטלקית - "הפיצה"
מאת: ask dikla 22/08/08 (02:19)

אז על האוכל האיטלקי באיטליה כבר סיפרתי ומי שאכל פיצה באיטליה יודע שמה שיש לנו בארץ הוא שונה (לא אמרתי לא טעים רק שונה).

 

הפיצה האיטלקית היא דקה מאוד, היא נאפת בתנור לבנים בדקות ספורות ואפשר לחסל אותה בכמויות או לעשות כמוני לחלום עליה בלילות.

 

מצאתי אחת כזו בארץ, קורים לה "הפיצה" נפולטנית בתנור והיא נמצאת בבוגרשוב בתל אביב.

 

למקום הצטרפו לאחרונה גם סלטים ופסטות שמהסתכלות בשולחנות לידנו היה להם ביקוש יפה ואנשים אהבו את האוכל.

 

אני כבר הייתי שם פעמיים ובשתיהן אכלתי את הפיצה שלהם, פיצה אישית מספיקה לשתי נשים רעבות באופן בינוני או לגבר.

 

מגיעה פיצה גדולה, דקה וטעימה עם תוספות לבחירתכם. בצד גם מגישים רוטב עגבניות + חריף שאחי אומר שהוא חריף מאוד.

 

הסתפקתי בפיצה רגילה עם תוספת של זיתי קלמטה והיה מצויין, בני בן השנתיים (כמעט) טרף את המנה שלו ומאוד נהנה גם מהמופע של הכנת הפיצה שהבעלים עושה, שכלל העפת הפיצה באוויר וככה גם חסכנו הליכה לקרקס.

 

המחירים סבירים ובצהריים יש גם עסקיות הכוללות מרק או סלט ושתייה.

 

"הפיצה" - בוגרשוב 51, תל אביב.

 

לבלוג של ask dikla

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר