#rightBanners#
#centerBanners#
ask dikla 30.01.09 (00:59)
מתכון לעוגיות טחינה מעלפות במינימום זמן הכנה.
פנינת המטבח 30.01.09 (00:56)
לאוהבי הטלה, צלי בעל מתיקות קלה בניחוח זעפרן.
העולם מתחלק לשנים. אוהבי הפרג ושונאיו. לאוהבים, מציאה אדירה. עוגה נטרפת מהר וכדאי להכין כמות כפולה
בצק גבינה נוח מאד לעיבוד ועיצוב. ניתן אף להכין ממנו פיצה טעימה. אם מכינים פיצה יש להוריד את הסוכר כמובן.
תפוחים הוא הפרי האולטימטיבי. אפשר לעשות איתו כמעט הכל. ממלוח ועד מתוק, כמנה ראשונה, עיקרית וכמנה אחרונה.
ask dikla 24.01.09 (22:26)
הגענו לבית שלנו לפני 3 שנים , זוג צעיר, נשוי בקושי חצי שנה, נטענו עץ לימון עם הרבה תקוות ללימונים במהרה. 3 שנים אחרי נזכר העץ בתפקידו והחל להוציא הרבה פירות, אחרי שחילקתי לכל מכרי לימונים...
פנינת המטבח 24.01.09 (22:25)
שילוב של גבינת שמנת וירקות, תענוגי של ממש!
עוגת לינצר שנקראת על שם העיר לינץ שבאוסטריה עשויה משכבת בצק שקדים, ומריבת / ג`לי אוכמניות או פטל ופסי בצק מעל. כמספר הטבחים ככה מספר הגרסאות לעוגה זו (יש גם עוגיות לינצר ומאפינס לינצר).............
מי לא מתגעגע לטעמים של הבית מהילדות. העוגה הזו מביאה את הריח והטעם של פעם...עוגה נוסטלגית.
שגוי מראש לאמר בפה מלא שקוסקוס הוא אוכל מרוקאי, שהשימוש בתבלין קרי הוא של ההודים בלבד ............
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה
#leftBanners#