#rightBanners#
#centerBanners#
והכל התחיל בגלל לימורי, עם הקובה סלק שהכינה וגירתה את חיכי וגם בגלל שהחלטתי שלא יכול להיות שאני לא אצליח להכין את המזרובות האלה כמו כל אחד אחר. נו, הרי זה האתגר, שמניע אותי רוב הזמן.
ask dikla 10.04.09 (00:26)
איזה מתכון קל וטעים, ממש לא מצריך הרבה עבודה אלא רק הרבה סבלנות, פתרון מעולה לניצול שאריות חלבונים, ורעיון מצוין לחג הפסח.
פנינת המטבח 02.04.09 (02:02)
הבוכארים מכנים את ממרח הכבד הזה "פצ`ונקה", מתובל קצת אחרת אבל טעים בטירוף. אני לא זוכרת אם אכלתי כזה בדיוק אצל סבתי אבל הטעם מוכר לי ואהוב. אז מיועד למי שקצת רוצה לצאת מן השגרה.
לאורך ההיסטוריה, מצבו החברתי של אדם היה נבחן ע"י צבע הלחם שאכל. ככל שהצבע של הלחם היה כהה יותר , מצבו הכלכלי של האכלן היה נחות יותר בגלל שהקמח הלבן דאז היה יקר יותר לעומת היום כשלחם כהה נחשב ליותר...
משהו בקטנה להחלפת השניצל, לילדים ומבוגרים כאחד. לארוחת צהרים מהירה, לאירוח, כחטיף, בתוך כריך או לחמניה, לפיקניק ונשנוש.
איך קולים פלפלים כל דרדק יודע ובכל זאת . . . רבים מאיתנו מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון. אני יכולה לספר לכם שלהכניס את הפלפלים לסיר עם מכסה מקל ומזרז את פעולת הקילוף. להשאיר בסיר כ 10 דקות לצינון.
פנינת המטבח 18.03.09 (02:37)
מתכון למרק עדשים ושומר. מרק בקלי קלות!
ask dikla 09.03.09 (03:04)
מתכון לאוזני המן במילוי פרג של דודה איריס.
פנינת המטבח 09.03.09 (03:00)
מתכון לעלי גפן במילוי בשר.
אברי שחם 04.03.09 (18:36)
אחד הנושאים החביבים על חברי פורום תרבות הונגריה של תפוז, ברובם בני הדור השני ואולי אף השלישי של יוצאי ארצות דוברות הונגרית (מלבד הונגריה עצמה, גם רומניה, סלובקיה, סרביה, קרואטיה, אוסטריה,...
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה
#leftBanners#