#rightBanners#
#centerBanners#
סיגל 20.05.09 (12:23)
אחרי ששמענו כל כך הרבה על הסניף התל-אביבי של אגאדיר בר-בורגר, היינו חייבות לראות על מה כל המהומה. הסניף החיפאי ממוקמת על הכרמל, קצת מחוץ למרכז הכרמל הצפוף, במקום נחבא אל הכלים. גודל המסעדה מפתיע...
לאור ההנאה הגדולה ב"מנטה ריי" לפני כשבועיים, החלטנו לחזור שוב ביום שבת לאזור חוף הים בתל-אביב על מנת לאכול ארוחת בוקר. חיפשנו מסעדת חופים נוספת בסביבה והגענו ל"אצל פיני בחצר". פיני לוי, מייסד המקום,...
"רק בשר" היא מסעדה חדשה הפונה לקרניבורים, הממוקמת בדרום תל-אביב. היא שוכנת במבנה בעל חלל גבוה עם קשתות עתיקות, המזכיר את זה של יועזר בר יין - אך מרשים ממנו פי כמה. השבוע החלטנו לבקר במקום.
קל ללגלג על המסעדה, על עיצובה היוקרתי כביכול עם נברשות היורדות מהתקרה ועמודים צבועי זהב. הקהל מאידך מצביע ברגליים - ובסופי שבוע מדובר באחת המסעדות ההומות בארץ.
בעת האחרונה אי אפשר להתעלם מנוכחותה בשטח של בורגוס. קמפיין פרסומי אינטנסיבי בטלוויזיה, ברדיו ובשלטי חוצות הכניס את רשת ההמבורגרים הזאת היטב לתודעה. וכך בזמן שהמשבר הכלכלי גורם לסגירתן של יותר ויותר...
גם חובבים גדולים של מסעדות איטלקיות בת"א לא שמעו ודאי על פיקולה פסטה. קרוב לעשר שנים פועלת המסעדה - ובכל זאת דבר קיומה לא ידוע ברבים. היא לא מפרסמת עצמה, אין לה אתר אינטרנט - ואפילו כשחולפים לידה, לא...
לחובבי המתוקים נפתח לאחרונה בתל-אביב מקדש חדש בשם "ניקו". הסיסמא של המקום היא "ניקו. מנות אחרונות ומה שלפניהן" - והיא אומרת הכל.
חומוס הוא מאכל של בוקר ובשעות האלה הוא בשיא טריותו. כשהוא נטול חומרים משמרים, זמן חייו של החומוס קצוב במיוחד - ולא פלא אם כן, שחומוסיות רבות סוגרות שעריהן בשעות הצהריים המוקדמות. המילה "מסבחה" אגב...
בשנים האחרונות הפך השף שגב משה לאחת הדמויות הידועות, הצבעוניות והמקוריות ביותר בשמי הקולינאריה הישראלית. המסעדה שפתח בהרצליה פיתוח הקרויה על שמו, צברה קהל לקוחות נאמן, זכתה לתשבחות רבות - ונחשבת כיום...
"פלאפל הקוסם" שבמרכז העיר הוא פלאפל New Generation. המקום מעוצב בצורה עדכנית, העובדים לובשים סינרים לבנים ועוטים על ראשם כובעי מצחייה.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה
#leftBanners#