אין דבר יותר מעניין בפה מאשר חתיכת שוקולד איכותי, אולם כאשר רוצים לפנק, משפחה, חברים ואורחים, יש דבר אשר הכנתו והגשתו, ישמחו כל אחד.
אבו חסן, אבו חילווה, סעיד
הרגישו את משב הרוח כשהקוסם עקף אותם.
מי שצפה במצגת של הכנת החומוס הביתי, בוודאי שם לב כי הייתה חידה קטנה באמצא המצגת: מה מתבשל לו מתחת למגבות? והנה התשובה המליאה , להנאתכם כמובן ותודה על התגובות
לא נמאס לכם מחומוס נטול חומוס וטעם של כל הייצרנים הגדולים, רוצים לדעת מה טעמו של חומוס אמיתי?
גם אם דואגים לי - אני לא אוהב שמתערבים לי בסוגיות האוכל.
אחרי ששמענו כל כך הרבה על הסניף התל-אביבי של אגאדיר בר-בורגר, היינו חייבות לראות על מה כל המהומה. הסניף החיפאי ממוקמת על הכרמל, קצת מחוץ למרכז הכרמל הצפוף, במקום נחבא אל הכלים. גודל המסעדה מפתיע...
והכל התחיל בגלל לימורי, עם הקובה סלק שהכינה וגירתה את חיכי וגם בגלל שהחלטתי שלא יכול להיות שאני לא אצליח להכין את המזרובות האלה כמו כל אחד אחר. נו, הרי זה האתגר, שמניע אותי רוב הזמן.
איזה מתכון קל וטעים, ממש לא מצריך הרבה עבודה אלא רק הרבה סבלנות, פתרון מעולה לניצול שאריות חלבונים, ורעיון מצוין לחג הפסח.
הבוכארים מכנים את ממרח הכבד הזה "פצ`ונקה", מתובל קצת אחרת אבל טעים בטירוף. אני לא זוכרת אם אכלתי כזה בדיוק אצל סבתי אבל הטעם מוכר לי ואהוב. אז מיועד למי שקצת רוצה לצאת מן השגרה.
הפחד ואי הרצון של מסויימים מלנסות להיכנס לבין הסירים ולהתחיל לבשל. בישול-פוביה? מטבח-פוביה? למה בעצם יש אנשים שפוחדים מבישול? טוב, פוחדים זה ממש הקצנה אבל הבנתם את הרעיון, לא?