zvidoc 27.10.09 (12:02)
לא נמאס לכם מחומוס נטול חומוס וטעם של כל הייצרנים הגדולים, רוצים לדעת מה טעמו של חומוס אמיתי?
יובל בן-יעקב 29.06.09 (23:16)
גם אם דואגים לי - אני לא אוהב שמתערבים לי בסוגיות האוכל.
סיגל 20.05.09 (12:23)
אחרי ששמענו כל כך הרבה על הסניף התל-אביבי של אגאדיר בר-בורגר, היינו חייבות לראות על מה כל המהומה. הסניף החיפאי ממוקמת על הכרמל, קצת מחוץ למרכז הכרמל הצפוף, במקום נחבא אל הכלים. גודל המסעדה מפתיע...
והכל התחיל בגלל לימורי, עם הקובה סלק שהכינה וגירתה את חיכי וגם בגלל שהחלטתי שלא יכול להיות שאני לא אצליח להכין את המזרובות האלה כמו כל אחד אחר. נו, הרי זה האתגר, שמניע אותי רוב הזמן.
ask dikla 10.04.09 (00:26)
איזה מתכון קל וטעים, ממש לא מצריך הרבה עבודה אלא רק הרבה סבלנות, פתרון מעולה לניצול שאריות חלבונים, ורעיון מצוין לחג הפסח.
פנינת המטבח 02.04.09 (02:02)
הבוכארים מכנים את ממרח הכבד הזה "פצ`ונקה", מתובל קצת אחרת אבל טעים בטירוף. אני לא זוכרת אם אכלתי כזה בדיוק אצל סבתי אבל הטעם מוכר לי ואהוב. אז מיועד למי שקצת רוצה לצאת מן השגרה.
הפחד ואי הרצון של מסויימים מלנסות להיכנס לבין הסירים ולהתחיל לבשל. בישול-פוביה? מטבח-פוביה? למה בעצם יש אנשים שפוחדים מבישול? טוב, פוחדים זה ממש הקצנה אבל הבנתם את הרעיון, לא?
לאורך ההיסטוריה, מצבו החברתי של אדם היה נבחן ע"י צבע הלחם שאכל. ככל שהצבע של הלחם היה כהה יותר , מצבו הכלכלי של האכלן היה נחות יותר בגלל שהקמח הלבן דאז היה יקר יותר לעומת היום כשלחם כהה נחשב ליותר...
משהו בקטנה להחלפת השניצל, לילדים ומבוגרים כאחד. לארוחת צהרים מהירה, לאירוח, כחטיף, בתוך כריך או לחמניה, לפיקניק ונשנוש.
איך קולים פלפלים כל דרדק יודע ובכל זאת . . . רבים מאיתנו מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון. אני יכולה לספר לכם שלהכניס את הפלפלים לסיר עם מכסה מקל ומזרז את פעולת הקילוף. להשאיר בסיר כ 10 דקות לצינון.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה