בועז דקל 16.09.08 (01:52)
קשה למצוא אוכל יפני טוב בארץ מן העובדה הפשוטה שבדרך כלל מי שמכין את האוכל במסעדות ובסושי בר אינם יפנים. למרות שגם כאן היה טאץ' ישראלי, האוכל היה מצויין.
נכנסנו להוטל מונטיפיורי, התיישבנו והופתענו לגלות שהשולחנות במקום קטנים ונמוכים, מהסוג שמתאים לבית קפה אך הרבה פחות למסעדה. מעניין מה היה הרעיון מאחורי הבחירה התמוהה הזאת. התפריט פה מגוון מאוד. מצד...
ask dikla 05.09.08 (15:52)
העוגיות המשגעות הללו הן אחד מהמתכונים האהובים עליי עוד מהימים שהייתי מלכלכת לאמא שלי את המטבח ועושה ניסיונות על בני המשפחה.
פנינת המטבח 04.09.08 (02:27)
חריף חריף וטעים ובקלי קלות.
ask dikla 02.09.08 (23:26)
חלק מהיתרונות של להיות תערובת ארץ ישראלית כשהאבא אשכנזי והאמא ספרדיה זה שאני אוהבת אוכל של שני העולמות, בחגים תמצאו אצלנו קובה ומחאשה לצד גפילטע פיש וכבד קצוץ.   למצוא מסעדה עם אוכל אשכנזי זה...
ask dikla 29.08.08 (01:21)
שבת בבוקר או סתם יום חופש תירוץ מצויין לערמת פאנקייקים, במקרה הזה הייתה שמחה כפולה יום חופש שלי וגם רגילה של אחי החייל שמשוגע על פאנקייקים.
אחד החסרונות של המסעדות העממיות בארץ הוא, שפעמים רבות חווית האכילה נפגמת בשל תנאים סביבתיים בעייתיים. האוכל יכול להיות מוצלח, אך מה זה שווה אם המקום מוזנח או שהשרות מתחת לכל ביקורת? במסעדת איסטנבול,...
ask dikla 22.08.08 (02:19)
אז על האוכל האיטלקי באיטליה כבר סיפרתי ומי שאכל פיצה באיטליה יודע שמה שיש לנו בארץ הוא שונה (לא אמרתי לא טעים רק שונה).   הפיצה האיטלקית היא דקה מאוד, היא נאפת בתנור לבנים בדקות ספורות ואפשר...
בשנים האחרונות אנו עדים לפתיחתן של יותר ויותר מסעדות, המתמחות בהגשת בשרים איכותיים. הקהל, שלא נרתע מהמחירים המאמירים בשוק הבשר המקומי, מוכן לשלם במיטב כספו עבור תמורה טובה. מסעדת מיט-בר נחשבת לשם דבר...
פנינת המטבח 14.08.08 (02:29)
עוגה טעימה שאומנם מכילה קקאו אבל טעמה מאוד שוקולדי ואהוב על ילדים והכל בקלי קלות.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה