אי-אפשר, פשוט אי-אפשר לחלוף ליד "קיורטוש" ברחוב בוגרשוב בתל-אביב מבלי להיכנס למקום. אז מה זה בכלל קיורטוש?
ask dikla 23.10.08 (01:45)
אלו עוגיות טעימות לאללה שמחזירות את הטעם של הסוכריות קרמל/חלב של פעם.
פנינת המטבח 21.10.08 (16:02)
מתכון לאורז מבושל בציר של עגל שבושל קודם לכן בתוספת גרגירי חומוס ויש גם תוספת.
ask dikla 17.10.08 (18:00)
רעיון מעולה לאירוח גם בסוכה וגם בכלל, את הגליליות קונים מוכנות בחנויות שמתמחות בבישול ואפיה והן מחזיקות הרבה זמן מעמד כך שזו גם אופציה ל"קינוח חירום".
אין הרבה מקומות מיוחדים בתל-אביב כמו טפאו ברחוב הארבעה. מדובר בטאפאס בר ספרדי, עם עיצוב המושפע מגאודי - ואווירה שמחה ותוססת כמו בבר טיפוסי בברצלונה. למרות שבסדר החשיבות כאן האלכוהול קודם לאוכל, ניתן...
ask dikla 07.10.08 (01:30)
העוגה הזאת מעולה לשבירת הצום למי שצם ומצויינת לאירוח, היא גם לא קשה להכנה וזמן הכנתה קצר.
פנינת המטבח 01.10.08 (00:00)
סלט מתוק ודבשי. אפשר כמובן לשחק עם הפירות לפי הטעם האישי. שיהיה לכולם את הטעם הזה כל השנה...
ask dikla 28.09.08 (02:44)
אתמול עוגה כזו רק גדולה יצאה לחייל הכי הכי בצה"ל, בטוחה שלא נותר פירור.
פנינת המטבח 23.09.08 (01:13)
החמין של סבתי שכל מי שטועם מתמכר לו. אני הוספתי לו את הגרונות, סבתי מכינה נדמה לי רק עם בשר ועוף.
ask dikla 18.09.08 (01:00)
במקור העוגיות הללו נקראות עוגיות טופי אגוזים אך מכיוון שאני לא משתמשת בדר"כ באפיה באגוזים אני תמיד ממירה אותם לקוקוס.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה