פנינת המטבח 05.12.08 (02:25)
תבשיל דג חמצמץ מלווה בעשבים. הרוטב והתיבול שייכים למטבח הפרסי, אני השתמשתי בפילה אמנון בוואקום, אך אפשר להשתמש בקרפיון כבמקור.
"פלאפל הקוסם" שבמרכז העיר הוא פלאפל New Generation. המקום מעוצב בצורה עדכנית, העובדים לובשים סינרים לבנים ועוטים על ראשם כובעי מצחייה.
פנינת המטבח 04.12.08 (02:57)
מתכון לעוגת לימון שמצאתי מזמן בנט, קלה להכנה וטעימה.
ask dikla 03.12.08 (02:22)
כבר יצא לי להעלות כאן עוגות ומתכונים שלקחתי ממטבחה של פירגה, זה עוד מתכון מוצלח, שמעלה זכרונות ילדות ומתחסל במהירות. העוגה מתאימה מאוד לאירוח של הרבה אנשים מכיוון שהכמות היא גדולה ומספיקה לתבנית...
אל ליאלי היא מסעדה מזרחית בכפר הערבי ג`יש שבגליל. בעבר נתקלתי בהמלצות חמות אודות החומוס במקום - כולל מצד מספר חומוסולוגים מדופלמים. המסעדה עצמה לא מנסה לשמור על צניעות כלל - ובשלט הניצב בכניסה נכתב...
איתמר 01.12.08 (10:05)
אנחנו מודים שאנחנו אוהבים את האוכל אבו-גוש, אבל לא את הדוחק ולא את הקושי למצוא חנייה.   בשבת האחרונה בדרכינו אל ה"מתחם" החלטנו לשנות מעט ופנינו לישוב בית-נקופה למסעדת "קפה...
תמר 30.11.08 (12:17)
לפני מספר ימים חגגנו יום הולדת לבן במוזס ברמת החיל. האמת שדי המליצו לנו על המקום ושמחתי שאנחנו הולכים אליו. התקשרנו להזמין מקום- הם היו נחמדים מאוד בטלפון אבל פה בערך נגמרה הנחמדות...
פנינת המטבח 30.11.08 (00:14)
לרגל השנה לפטירתה של דודתי ז"ל ("פנינת המטבח") לא יכולתי לחשוב על מתכון אחר שהכי מסמל אותה, אלופת הקניידלך במלוא מובן המילה. אני החלטתי לתת לקניידלך האירופאי הטעים, מעט נופך מזרחי והתוצאה נהדרת...
לפני מספר חודשים כתבתי על מסעדה עיראקית מפורסמת באור יהודה בשם "פונדק משה". הפעם אספר על מוסד ידוע נוסף בעיר בשם "אוכלים אצל נדרה". ההשוואה בין שתיהן מתבקשת - גם בשל העובדה שנדרה עבדה בעבר כבשלנית...
גפן היא מסעדה עממית משודרגת, נקייה, המזכירה ביסטרו משפחתי חמים - יותר מאשר מסעדת פועלים טיפוסית. לא פלא שהיא התחבבה בשלוש השנים האחרונות על רבים מקרב מערכת עיתון "הארץ", העובדים בקרבת מקום. עכשיו הם...
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה